TOKİ ve Kaynaşlı Belediyesi arasında gerçekleşen protokolle ilçeye yapılan toplu konutlar hak sahiplerini bekliyor. TOKİ ve Kaynaşlı Belediyesi işbirliğinde İlçeye bağlı Çele Mahallesinde 56, Adalet Konut ve Merkez Mahallelerine 132 olmak üzere toplam 188 konut yapılmıştı.


 

Toplu konutların hak sahiplerinin belirlenmesi için 20 Haziran Cumartesi günü saat 11:00’da TOKİ Merkez Bina Bilkent Plaza B1 Blok Konferans salonunda gerçekleştirilecek. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kura çekiminde görevliler haricinde kimse bulunmayacak. Kura çekimini başvuru yapanlar  https://buff.ly/3dNtU5w internet adresinden takip edebilecekler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, şu bilgilere yer verdi:  

"TOKİ ile Belediye Başkanlığımız işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen, İlçemiz Çele mahallesi mevkii 56 Adet Konut ve Merkez mahallesi 132 Adet Konut projesi Koronavirüs salgını tedbirleri çerçevesinde "Konut Belirleme Kurası seyircisiz 20 Haziran 2020 tarihinde, TOKİ Merkez Bina Bilkent Plaza B1 Blok Konferans Salonu'nda saat:11.00' de gerçekleştirilecektir. Kura çekilişi https://buff. ly/3dNtU5w linkinden canlı olarak yayınlanacaktır."