Facebook sosyal paylaşım sitesinden Avni Karadeniz isimli vatandaş bir mesaj yayımlayarak Kaynaşlı’da bir mahallede yaşanan koku sorununa çözüm bulması için Belediye Başkanı Birol Şahin’e seslendi.

Paylaşımı gören Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’den ise cevap gecikmedi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren Kaynaşlı’nın sorunlarından yakından ilgilenerek çözüme kavuşturan Şahin, vatandaşa yakınlığıyla da takdir topluyor.



Avni Karadeniz’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Kaynaşlı Belediye Başkanımız Birol Şahin abi bizi Allah aşkına bu pis kokudan kurtar. Çöp arabasından akan çöp suyu mahallede çok pis kokular yayıyor ve biz bunu bu aralar fazlasıyla yaşar olduk. Çöp kamyonları ve çöp kamyonundaki personel arkadaşlara bu konuda gerekeni söyleyin artık. Biz söyledik fayda etmiyor. Burası Kaynaşlı’nın ana giriş caddesi. Millet ağzını kapatarak geçiyor.”

Karadeniz’in bu paylaşımını gören Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’den kısa bir süre sonra gelen yanıt ise şöyle oldu:

“Avni böyle sorunlar olduğu zaman, Facebook'a yazmana gerek yok. Sana bir telefon kadar yakınım. Ya da gel sana bir kahve söyleyeyim. Biz kahvemizi içerken sorun da çözülmüş olur.”

Haber: H. DURNA