Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal pazartesi, çarşamba ve cumartesi günü Öncü TV ve Öncü Radyo canlı yayınında ‘Yorumlu-yorum’ programında çarpıcı tespit ve yorumlarıyla gündeme ışık tutmaya devam ediyor.

“İNSANLAR EDS’LER YÜZÜNDEN BEDDUA EDİYOR”

Düzce’de çileye dönüşen EDS’lerle ilgili yaptığı yorumları ses getiren ve mağdurlar tarafından destek alan Ünsal, “EDS’lerle ilgili bir değerlendirme yaptık. EDS’leri kaldıracağım sözü verecek olan adayın Dzce’de seçim kazanacak noktaya geldiğini söylemiştik. Yüzlerce insan bu konuyla ilgili gerek sosyal medyadan gerekse de birebir olarak mağduriyetlerini dile getirdiler. Yapılan işin adaletten, izandan, vicdandan, etikten uzak olduğu noktasında düşünceler hasıl oldu. Hepsinden önce insanlar ‘haram olsun, zıkkım olsun’ diyerek beddua ediyor. Hani ağlayanın malı gülene yaramaz hesabıyla beraber bu insanlar gerek teknik gerek yanlış hesaplar nedeniyle meydana gelen yanlışlardan dolayı devlete ödediği para vergide ah vah…” dedi.

“İNSANLAR BUNU KOLAY KOLAY UNUTMAZLAR”

EDS mağduriyetinin mutlaka sandığa yansımalarının olacağını kaydeden Ünsal, “Yani bir varil suyun içine bir damla zehir bulaştığı zaman o komple zehirli olacağı gibi bu milletin ahıyla, derdiyle, isyanıyla alınan bu paralar mutlak ve mutlak hepimize zehirli bir su gibi geri dönecek. Bu insanlar yarın irade ortaya koyacaklar. Diyorlar ki insanlar balık hafızalıdır, çabuk unutur. Ama bu çabuk unutulacak bir iş değil. Vicdanı değil cüzdandan bir iş. İnsanlar ekonomik olarak bu konudan mağdur ve bunu kolay kolay unutmazlar” yorumunda bulundu.