Geçtiğimiz pazar günü saatler öncesinde muhteşem taraftarımız stadyuma koşarken maçın başından sonuna kadar Düzcespor’u destekledi. Maça gelince Düzcespor Teknik Adamı Adem Neboğlu takımı sahaya 4-2-3-1 sistemi ile sürdü.
Düzcespor maça ilk 10 dakikada hızlı başlarken iki pozisyonda rakip kaleci topu çıkarmayı bildi. Bu dakikadan sonra Erzinspor dengeyi sağlamasına rağmen çok net pozisyona giremedi bunda en büyük etken savunmada oynayan Enver, Oğuzhan, Doğancan ve Kadir’in diri olmasından kaynaklanıyor. Düzcespor’da iki ön libero oynayan Bulut ve Yusuf iki stoperimize çok yakın oymasından dolayı hücumda çoğalamadık. Bu iki ön libero’nun yerine Bulut kalsa Yusuf’un ileriye destek vermesi daha doğru olacak.
İlk yarıda genellikle sağ kenardan hücum yaparken istediği topları alamayan Nevzat etkili gözükmedi. İlk yarının 32.dakikada kazandığımız serbest vuruşu çok iyi kullanan Yusuf takımımızı 1-0 öne geçirdi. Maçın 40.dakikada ilk kez kalemizi yoklayan Erzinspor son vuruşu yapamadı.
İlk yarının uzatma bölümlerinde hem Düzcespor hem Erzinspor son vuruşları yapamayınca devreyi 1-0 galip bitirdik. Düzcespor ikinci yarıya biraz geriye çekilinde Erzinspor üzerimize dalga dalga gelmeye başlamasına rağmen savunmamız yerinde hamleler ile rakibe gol imkanı vermedik. Düzcespor Erzinspor’un hücum yaptığı dakikalarda kaptığımız toplarda son final pasını bir türlü yapamadık zaman zaman oyun disiplinine sadık kalmadık. 75.dakikada ani çıkışımızda doğru yerde bulunan Barış ikinci golümüzü atarak durumu 2-0 yaptı. Maçın son bölümlerinde istediğimiz sonuçu alarak maçı 2-0 kazandık. İkinci yarının ortalarında Bulut’un oyundan alınışına tepki göstermesi yanlış ne ilk kez çıkıyor nede son kez oyundan çıkacak. Bu Adem hocanın tercihi, İnanıyorum ki Bulut maçtan sonra yaptığı hareketten memnun kalmamıştır. Kısacası Düzcespor iç sahada daha cesur daha istekli ve arzulu olması gerekiyor Düzcespor’da iyi oynayan oyuncular ise Enver, Oğuzhan, Doğancan, Kadir, Metin, Barış ve Ömer Faruk Düzcespor’un eksik yerleri topa daha çok hakim olması gerekiyor. Eksik olmayan tek yer muhteşem taraftarımız.