Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve küresel çapta büyük kâbusa dönüşen Yeni Tip Covid -19 salgını can almaya devam ediyor. Türkiye’de salgına karşı Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı başta olmak üzere Devletin tüm kurumları teyakkuz halinde mücadele verirken, Düzce’de her geçen gün artan vaka sayısı ise ürkütücü boyutlara ulaşmaya devam ediyor. Salgın nedeniyle Düzce’de bir kişi daha hayatını kaybederken, salgına bağlı ölenlerin toplam sayısı 17’ye yükseldi.

Düzce’de salgın nedeniyle 76 yaşındaki kronik kalp ve akciğer hastası Cemal B. tedavi gördüğü Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Yoğun Bakım servisinde hayatını kaybetti.

Bir süre önce salgın belirtileri üzerine Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Pandemi Servisine kaldırılan Cemal B. nefes darlığı çekmesi üzerine Yoğun Bakım Ünitesinde Solunum Destek Cihazına bağlandığı öğrenildi. Cemal B, doktorların yaptıkları tüm müdahalelere rağmen dün hayatını kaybetti.

Hastaneden Cemal B’nin cenazesini alan ailesi ve yakınlarının, geniş güvenlik önlemleri altında cenazeyi defnettikleri öğrenildi.

Haber: Savaş ARI