Koçyazı Mahallesinde bir dönem Toplum Ruh Sağlığı Merkezi olarak hizmet veren ve yenilenen yüzüyle Metek TOKİ 10 No'lu Aile Sağlığı Merkezi haline getirilen merkez düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Özyörük, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Koçyazı Muhtarı İsmet Mısır ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmaları yapıldı.



Vali Dağlı, Belediye Başkanı Ay ve İl Sağlık Müdürü Özyörük açılışta konuştu. Açılış programı protokol konuşmaları sonrası kurdele kesimiyle sürdü. Protokol üyeleri kurdele kesiminin ardından Aile Sağlığı Merkezi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.



Açılışı yapılan Aile Sağlığı Merkezinin içerisinde 2’şer Aile Hekimliği Birimi, 1’er adet gebe izlem ve aile planlama odası, 1’er adet aşı ve bebek çocuk izleme odası, 1’er adet tıbbi müdahale odası ve 1’er adet emzirme odası yer alıyor.

Haber:Y.SEVER