27-28-29 Ağustos 2019 tarihleri arasında Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı’nca 3 günlük değerlendirmeye tabi tutulan Düzce İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi yüksek puan alarak hizmet kalitesini bir kez daha tescilledi.

100 üzerinden 94.9 kalite puanı aldı

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından görevlendirilen 5 kişilik değerlendirme ekibi Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nin; acil servis, ameliyathane, yoğun bakım üniteleri, yeni doğan yoğun bakım ünitesi, diyaliz ünitesi, merkezi sterilizasyon ünitesi ve onkoloji olmak üzere tüm ünite ile laboratuvarlarını, poliklinikler, klinikler ve idari birimlerini değerlendirmeden geçirdi. Yapılan detaylı inceleme ve değerlendirme sonucunda 100 üzerinden 94.9 kalite puanı alan hastane, sağlıkta, kalitede ve verimlilikte bölgenin en iyileri arasında olduğunu bir kez daha kanıtladı.



Müdür'den açıklama

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, "Kurumumuzun her kademesinde, tüm çalışan ve paydaşlarımızla, sürekli gelişen bir kalite yönetim sistemimizin kurum kültürü olarak benimsenmesi, kalite politikası ve hedefleri doğrultusunda tüm çalışanlarla kaliteli hizmet sunma noktasında gerekli çalışmalarımız devam etmektedir." dedi.

İl Sağlık Müdürü Yılmaz, ayrıca sağlıkta kalite değerlendirmesinin başarı ile sonuclandırılmasından dolayı tüm ekibe emek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Haber: C. ÜSTÜNER