Alen Güzellik ve Yaşam Merkezi İşletme Müdürü İrem Bayraktar cilt bakımının düzenli olarak yapılması gerektiğinin altını çizerek, sağlıklı bir cilde sahip olabilmek için yapılması gerekenleri şu şekilde ifade etti.

“Düzenli olarak cilt bakımı yaptırılması gerekiyor, ayrıca güneş kreminizi mutlaka kullanmanız gerekiyor. Güneş olsun veya olmasın güneş ışınları her şekilde cildimize çok zarar veriyor. Bu yüzden ev devam ürünlerini kullanmamız gerekiyor, cilt bakımına düzenli gelmemiz gerekiyor, dış etkenlerden cildimizi mutlaka korumamız gerekiyor. “

Merkezlerinde uyguladıkları dermapen tedavisi ile ciltte yenilenme sağladıklarını ifade eden Bayraktar şunları söyledi. “Kış aylarında özellikle dermapen tedavisini öneriyoruz. Dermapen epidermise zarar vermeden, cilt altına kanal açma tedavisidir.  Kanal açtıktan sonra cilt altına somon dna, Hyaluronik asit, kolajen gibi farklı serumları cilt altına gönderiyoruz.  Bu serumları gönderdikten sonra bizim serumlarımızla cilt yenilenmiş oluyor. Böylece kırışıklıklar, skar izleri, gözenekler, sivilce izleri, sivilceler, aktif akneler tamamen kurutulmuş oluyor ve %90 oranında sonuç veriyoruz.”

Dermapen uygulamasının hem kadın hem de erkeklere yapılabildiğini dile getiren Bayraktar, cilt rahatsızlığı bulunan kişilerin doktor onayı olmadan bu uygulamalardan kaçınmaları gerektiğini dile getirdi.

Alen Güzellik ve Yaşam Merkezi’nde verdikleri hizmetlerden de bahseden Bayraktar şunları söyledi. “Dermapen, karbon peeling, lazer epilasyon, bölgesel incelme, dövme silme, kaş silme, kaş rötuş, kalıcı makyaj bir çok uygulamamız var.  Özellikle kışın en çok tavsiye ettiğimiz uygulamalar, dermapen, karbon peeling, medikal cilt bakımı uygulamalarının nem dengesinin sağlanabilmesi açsından mutlaka yaptırılması gerekiyor. “

İrem Bayraktar, Düzceliler’in Alen Güzellik ve Yaşam Merkezine gelerek kendilerine ciltlerini emanet edebileceklerinin altını çizerek, danışanlarına uygulamalar ile ilgili tüm detayları anlattıklarını, önerileri doğrultusunda da izlemeleri gereken yollar hakkında bir planlama oluşturduklarını belirtti.