Düzce’de parklardaki kirlilik bitmiyor. Düzce Belediyesi ekipleri bir yandan park ve bahçelerde temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan duyarsız vatandaşlar bu sosyal donatılarda çevre kirliliğine neden olmaya devam ediyor. Buna son örnek, sosyal medya üzerinden Öncü Haber Merkezi’ne gönderilen fotoğraflar oldu.   



Adres Düzce merkeze bağlı Uzunmustafa Mahallesi Tanış Sokak… Sokak üzerindeki parkın içerisi etrafa saçılan atıklar yüzünden adeta çöplüğe dönmüş durumda! Özellikle parktaki kamelyada yedikleri çekirdeklerin kabuklarını çöpe atmak yerine yere saçan duyarsızlar, ‘Bu kadar da olmaz!’  dedirtti. Her gün onlarca çocuğun oyunlar oynadığı, ailelerin keyifli vakit geçirdiği bu parkın çöplüğe dönmüş hali, çevreyi temiz tutmak konusunda yine sınıfta kalındığının kanıtı oldu.




Öte yandan Düzce Belediyesi’ne bağlı ekipler çocuk oyun parklarında bakım ve onarım çalışmaları başta olmak üzere, Düzce genelinde park ve bahçelerde temizleme çalışmalarını yürütüyor. Son olarak Avni Akyol Parkı’ndaki kirliliği gündeme taşımış ve Düzce Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından temizlediğine haberimizde yer vermiştik. 



HABER: M.KADAŞ