Düzce’de özellikle yaz aylarında ailelerin keyifli vakit geçirdiği sosyal alanların başında gelen şehir merkezindeki Düzce Belediyesi sorumluluğundaki Kent Park ile ilgili esnaftan fare şikayeti geldi.

İstanbul Caddesi Düzce Orman İşletme Müdürlüğü yanında bulunan parkta çok sayıda farenin dolaşması hem ziyaretçileri hem de çevrede kepenk açan esnafı tedirgin ediyor.

Konuyla ilgili Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)’na fotoğraf ve videolar gönderen tepkili bir esnaf, fare sorunu hakkında birçok kez şikayette bulunduğu Düzce Belediyesi ve Beyaz Masa Birimi’ni ilgisizlikle suçladı.

Parkın her yerinde dolaşan fareler nedeniyle yaşadıkları sıkıntıyı aktaran ihbarda bulunan vatandaş, hastane yolu esnafları adına şunları kaydetti:

“Orman İşletme yanı Kent Park içinde ahşap yürüme ve kamelya altına yuva yapmış sayısız fareler var. Etrafındaki biz esnaflar olarak çok tedirgin oluyoruz, dükkanımıza girecekler diye. Hatta sabahları yürürken buradaki komşu sakinlerinin üzerine dahi atlıyorlarmış. Düzce Belediyesi Beyaz Masa ve belediye whatsapp hattına şikayette bulunduk ama dikkate alınmadı. Haber yaparsanız çok memnun oluruz. Belki bu şekilde belediye hızlı şekilde ilaçlama yapar.”