İddiaya göre, Aydınpınar Caddesi üzerinde bulunan bir ekmek fırının bacasından, her gün 11:00 ve 13:00 saatleri arasında siyah duman salınımı yapılıyor.

Konu ile ilgili defalarca Düzce Belediyesi başta olmak üzere Düzce Valiliği, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) ve Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne şikayette bulunduklarını söyleyen mahalle sakinlerinden Osman Biriktir, hava kirliliğine yol açtığını iddia ettiği ekmek fırını ile ilgili bir çözüm bulunamadığını ifade etti.

Durumdan tüm mahalle halkının şikayetçi olduğunu kaydeden Biriktir, yetkililerin bir an önce harekete geçmelerini istedi.

Sesini duyurmak için ilgili şikayetini 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber whatsApp ihbar hattına yapan Biriktir, “Fırında odun mu, yoksa kömür mü yakıyorlar, belli değil? Her gün saat 11:00 ila 13:00 saatleri arasında fırının bacasından siyah dumanlar çıkıyor. Tüm mahalle bu konudan şikayetçi. Biz gerekli yerlere bu durum ile ilgili şikayette bulunduk, ancak bugüne kadar her hangi bir sonuç alamadık. Ben Düzce Belediyesinin bu konu ile ilgili derhal harekete geçmesini istiyorum. Çünkü bu ekmek fırını, havayı kirletiyor, biz bu fırının bacasından çıkan siyah dumandan rahatsız oluyoruz” dedi.

HABER: Savaş ARI