Diyetisyen Özge Işık tarafından Kültür Mahallesi 721 sokak üzerinde hizmete açılan Formda Kal Sağlıklı Yaşam Zayıflama ve Danışmanlık Merkezi, danışanlarına obeziteye karşı kontrollü beslenme ve kilo vermede gelişmiş en son teknolojik cihazlarla hizmet verecek.

Formda Kal Sağlıklı Yaşam Zayıflama ve Danışmanlık Merkezi için bugün açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Ümit Ülgen ve iş dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

Açılış töreninin ardından Öncü Haber mikrofonuna açıklamalarda bulunan Diyetisyen Özge Işık, “Yakın bir zamanda Düzce’de bir yer açma kararı aldık. Daha kapsamlı bir merkez açtık ve sağlığa bütünsel yaklaşımda ilerleyebilmek için, sadece diyet vermek ya da sadece spor sağlamak yerine tek bir merkezde hem zamandan tasarruf ederek sporumuzu yapıp cihazlarımızı kullanabilecek bir yer yapmak istedim. Hem de işin sağlık kısmını kenara bırakmadan bir diyetisyen kontrolünde sporumuzu, diyetimizi, kilo almaksa - kilo almak, kilo vermekse – kilo vermek için böyle bir merkez oluşturmak istedim.” dedi.

Son teknolojiyle sağlıklı zayıflamayı Düzceliler’le buluşturacaklarını belirten Işık, “Öncelikle bizim 2 tane cihazımız var. Bu cihazlar Polonya’dan gelen cihazlar. Bir tanesi bir yürüyüş bandı prensibinde çalışıyor. Bu yürürken hem doğal terlemeyi sağlıyor, hem de yarım saate yaklaşık 2 bin 500 kalori yakmamızı sağlıyor. Bu da haftalık 3 seans aldığınız da 7 bin 500 gibi bir yakıma denk geliyor. Bu da hastalarımız için oldukça iyi bir durum aslında diyet sürecinde olan birisi için. Verilen kilonun çok daha kısa sürede ve çok daha az bir eforla verilmesini sağlayacak. Aynı zamanda bu cihazlardan bir tanesi de bölgesel olarak çalıştığımız bir cihaz. Bu cihazımız hem bölgesel olarak yağların parçalanmasını, hem de o bölgedeki derinin sıkılaşmasını sağlıyor. Onun haricinde ben zaten diyetisyenim, diyetisyen hizmetlerimiz var. Gebelerde, hastalarda kilo alıp, kilo vermek için danışmanlık hizmetleri yapıyoruz.” diye konuştu.