Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, tüm hastaların hızlı ve kolay bir şekilde randevu almalarına olanak sağlamak amacıyla yeni randevu sistemini hayata geçirdiklerini açıkladı. Balbay, hastaların yeni randevu sistemiyle Düzce Üniversitesi Hastanesine 41 saniyede ulaşacaklarını ifade etti.

Yeni randevu sistemiyle ilgili önemli bilgiler paylaşan Balbay, 0 850 259 81 81 numaralı telefon hattıyla hastaların randevularını çok kısa bir süre içerisinde alabileceklerine dikkat çekti.

60 kişi aynı anda randevu alabilecek
Daha önce uygulanan randevu sisteminde, telefon numarasını düşürmedeki güçlük, uzun randevu alma süresi, alınan randevuların iptal edilememesi konularında yaşanan sorunların önüne geçmek adına yeni sistemi hayata geçirdiklerini aktaran Balbay, bu sistemde 60 kişinin aynı anda randevu alabildiğinin altını çizdi.

Sistem en yakın tarihe randevu veriyor
Yeni randevu sisteminde polikliniklere 1’den 26’ya kadar birim kodları verildiğini söyleyen Balbay, hastaların verilen telefon hattını çevirdikten sonra 1’i tuşlamaları ve ardından T.C. kimlik numaralarını sisteme girmeleri gerektiğini dile getirdi. T.C. kimlik numarası girişinden sonra sistemin hasta ismiyle hitap ettiğini belirten Balbay, bu adımdan sonra ilgili polikliniğin kod numarasının girilmesiyle sistemin otomatik olarak en yakın tarihe randevu verdiğini sözlerine ekledi.

Randevuları hızlı bir şekilde iptal etme imkanı var
Yeni sistemin alınan randevuyu iptal edebilmeyi kolaylaştırdığına da belirten Balbay, hastaların 2’yi tuşlayıp T.C. kimlik numarasını ve poliklinik kodunu girdikten sonra randevularını hızlı bir şekilde iptal edebileceklerini söyledi.