Koronavirüs salgınının omikron varyantı ile hızla yayılım gösterdiği son günlerde, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Pandemi servisinde klima arızası nedeniyle ısınma probleminin yaşandığı ortaya atıldı.

Durumu Pandemi servisine bildiren hasta yakınları, yetkililerden “Klimalarda arıza var, Pazar günü yaptıramayız. Ancak yarın sorun çözülür” cevabını aldı.

Sesini duyurabilmek için konu ile ilgili şikayetini 0 542 767 18 81 numaralı Öncü Haber whatsApp ihbar hattına yapan C. Ö. isimli bir hasta yakını, “Bugün, bir hastam dolayısıyla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Pandemi Servisine gittim.  Ortamın çok soğuk olduğunu ve burada yatan hastaların üşüdüğünü gördüm. Durumu pandemi servisindeki yetkililere bildirdim. Bana, klima arızası olduğunu ve Pazar günü kimseyi bulamadıkları için tamir ettiremediklerini, sorunun ancak Pazartesi günü çözüleceğini söylediler. Gerçekten burası çok soğuk, buradaki Kovid’li hastalar bu soğuk ortamda nasıl iyileşecekler” dedi.

C.Ö.’in bu iddiası üzerine, Öncü Haber muhabiri hastane yönetimi ile görüştü. Hastane yönetimi, Öncü Haber muhabirine yaptığı açıklamada Atatürk Devlet Hastanesi’nde ısınmaya yönelik herhangi bir problemin olmadığını söyledi.

HABER: Savaş ARI