Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde sistem arızası çilesi! Hastanenin bilgi işlem sisteminden kaynaklanan arıza nedeniyle mağduriyet yaşıyor.

 

Sabah 09.15 sularında yaşanan sıkıntı nedeniyle muayene olmak için hastaneye gelen hastalar, hasta kabulden muayene sırası alamıyor. Kayıt kabulde görevli çalışanlar hastalara bugün itibariyle polikliniklerden sıra almayı beklememelerini söyleyerek yarın sabah sıra vermeye devam edeceklerini söylüyor.
 
“Arıza en kısa sürede giderilecek”

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
 “Hastanemizde sabah sistemimizde bir arıza oldu. Şu anda hastane başhekim vekilimiz, başhekim yardımcılarımız, hastane müdürlerimiz polikliniklerde hizmetin aksamaması için bütün sağlık çalışanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza yardımcı olmak için çalışıyorlar. Sistemimizdeki arıza da en kısa sürede giderilecektir. Sistem çalışmasa dahi hastaların muayeneleri manuel şekilde devam ediyor.”
 
Yılmaz’ın açıklamasına rağmen polikliniklerde mevcut randevusu bulunan hastalar ise doktor muayenesine çağrılmıyor. Özellikle dahiliye bölümünde bulunan doktorlardan bazıları polikliniği terk ederken, bazıları içerde hasta almayarak sistemin gelmesini bekliyor.



Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ