Düzceliler’in sık sık yakındığı hekim eksikliğinin giderilerek ihtiyaçların karşılanmasına yönelik yönelik önemli bir adım geldi. Bugün açıklanan 100. dönem münhal doktor kadrosu atamalarında, Düzce’ye 5’i uzman hekim olmak üzere toplam 50 hekim kadrosu tahsis edildi.

Düzce Merkez’e 2’si uzman olmak üzere toplam 27 hekim, Akçakoca'ya 2’si uzman olmak üzere toplam 12 hekim, Gümüşova’ya 1 uzman hekim, Yığılca’ya 3 hekim, Kaynaşlı'ya 3 hekim, Çilimli'ye 3 hekim ve Cumayeri'ne 1 hekim kadrosu açıldı.

Müjdeli haberi duyuran AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 50 kadronun talepleri üzerine gerçekleştiğini belirterek Düzce’ye ve Düzceliler’e hayırlı olmasını diledi. 99. dönem münhal kadrosunda da Düzce’ye 7 kadro tahsis edilmişti.

BAKAN KOCA İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Bir yandan AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı koltuğunda Anadolu’yu karış karış gezerken milletvekili kimliğiyle Düzce’nin sorunlarının çözümü için mesaisini aralıksız sürdüren Keşir, geçtiğimiz haziran ayında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile önemli bir görüşme gerçekleştirmişti. Görüşmede ana gündem maddesi Düzce’nin sağlık yatırımları ve mevcut ihtiyaçlar olurken Düzce’ye yeni uzmanlık alanları kazandırılması ve doktor kadrosu tahsis edilmesi için fikir birliğine varılmıştı.