Düzce’nin sorunlu içme suyu alt yapısında problemler bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz hafta Çoban Alt Geçidi ve Atatürk Bulvarı’ndan patlak veren ve yağmursuz günde Düzce sokaklarını göle çeviren içme suyu hattındaki patlamanın adresi bu kez Cedidiye Mahallesi Haydar Gördebil Bulvarı oldu.

Sabah saatlerinde içme suyu borusunda patlama meydana geldi. Yola akan su nedeniyle bulvar göle döndü. Durumu haber alan Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vakit kaybetmeden olay yerine gelerek borunun onarımı için kazıya başladı.

UZUN ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

Öte yandan yolun göle dönmesi ve ekiplerin çalışma yapması nedeniyle otoban bağlantı yolundan şehir merkezine dönmek isteyen vatandaşlar dakikalarca beklemek zorunda kaldı. İşe giden vatandaşların da oluşturduğu yoğunluğun etkisiyle bulvarda uzun araç kuyrukları oluştu.

BAHÇEŞEHİR’E GİDEN HATTA SU KESİLDİ

Patlağın meydana geldiği hattın Bahçeşehir bölgesine içme suyu sağladığı ve genel bakım-onarım nedeniyle şehir merkezi genelinde su kesintisine gidileceği öğrenildi.  

“AKŞAM SAATLERİNE KADAR SU KESİNTİSİ YAŞANACAKTIR”

Konuya ilişkin Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Ana isale hattında aniden meydana gelen arıza nedeniyle şehir genelinde akşam saatlerine kadar su kesintisi yaşanacaktır. Ekiplerimiz, arızayı gidermek için çalışıyorlar. Kamuoyunun bilgisine sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz.”

BAHÇEŞEHİR İHTİYACINI DEPODAN KARŞILAYACAK

Öte yandan arızanın giderilmesi için yürütülen çalışmalar nedeniyle uygulanan su kesintisinden Bahçeşehir Bölgesi’nin etkilenmeyeceği öğrenildi. Bölgede bulunan su deposunun gün boyu su ihtiyacını karşılayacağını belirten belediye yetkilileri, onarım çalışmalarını akşam saatlerine kadar tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.