İstanbul Kartal Burak Bora Anadolu Lisesi'nin bu yıl Akçakoca Belediyesi ile birlikte organize ettiği ve 4.düzenlenen “Başkalarının Hayatı Senin Damarlarında Akıyor” sloganlı kan bağışı kampanyası Akçakoca Cumhuriyet meydanında gerçekleştirildi. Çeşitli aktiviteler ve müzik eşliğinde oynan oyunlarla da kampanya renkli görüntülere sahne oldu.

Akçakoca Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Kaymakam Yasin Öztürk, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Belediye Başkan Yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk, bazı Belediye Meclis Üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kaymakam Öztürk yaptığı açıklamada, ‘’Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğümüz her 15 günde bir kan bağışı kampanyası düzenliyorlar. Bugünün farkı, kendisi de Akçakocalı olan ve Kartal Anadolu lisesinde idareci ve öğretmen olan bir arkadaşımızın ilçemizdeki ilgili kurumlarla eşgüdüm halinde bir hafta boyunca yaptığı duyurular sonucunda bu kampanya başladı. Bizler de bu kan bağışı kampanyasına katıldık. Tüm Akçakocalıları bu kampanyaya katılmaya davet ederken, şimdiden aşırı bir ilgi gösteren ve bağış veren vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum’’ dedi.

“Başkalarının Hayatı Senin Damarlarında Akıyor” sloganlı kan bağışı kampanyasının ev sahibi olan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici kan verirken basına yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

 “Eş zamanlı olarak bir ayağı İstanbul’da, bir ayağı da  Akçakoca   Cumhuriyet meydanında olan kan bağışı kampanyamız tüm hızıyla devam ediyor. Temennimiz odur ki, kampanya bittiğinde çok ciddi bir kan bağışı Kızılay’a yapılmış olması ve nihayetinde bu ihtiyacında sürekli bir şekilde Kızılay’a yapılması. Ben tüm halkımıza, katılımcılarımıza ve tüm paydaşlara çok çok teşekkür ediyorum.”