Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ve Kızılay Düzce Şubesi, kritik seviyelere gerileyen kan stokları nedeniyle farkındalık oluşturmak için 5-6 Ekim tarihlerinde "İyi ki Varsın Kan Dostum, Sağlık Kahramanlarından Kan Bağışına Tam Destek" kampanyası başlattı.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nin önüne getirilen kan bağış otobüsünde hem sağlık çalışanları hem de vatandaşlar kan bağışında bulunarak kanın hayati bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekti.

Düzce Valisi Cevdet Atay da kampanyaya destek vermek için hastane bahçesindeki araca gelerek kan bağışında bulundu. Vali Atay, verebilecek durumda olan vatandaşlara kan bağışı yapmaları çağrısı yaptı.

Hayati kampanyaya İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve sağlık çalışanları da kan bağışında bulunarak destek verdi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, ‘‘Düzce Atatürk Devlet Hastanemizde düzenlenen kampanyamıza kan bağışında bulunarak destek olan Valimiz Sayın Cevdet Atay’a İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Sağlık Personellerimize göstermiş oldukları duyarlılık ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.