Yaylaları, şelaleleri, denizi ve rafting turizmiyle ‘Yakın Karadeniz’ Düzce’de turizm sezonu Ramazan Bayramı tatili ile birlikte başladı.

Özellikle kentin Karadeniz’e açılan kapısı Açkakoca’da oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.

Turizm hızlanacak

Tarihi 3 bin yıl öncesine uzanan Konuralp’teki Prusias Ad Hypium Antik Kenti’nde ilerleyen kazılarla doğa turizmi potansiyelini tarih ile taçlandıran Düzce’ye pandemi sonrası yerli ve yabancı ziyaretçilerin gelişinin hızlanması bekleniyor. 

Keşir’den davet var

Memleketinin turizm potansiyelini gerçekleştirebilmesi için yaptığı çalışmalarla da tanınan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de bayram tatilinde tüm yurttaşları Düzce’nin doğal ve tarihi güzelliklerini görmeye davet etti.

Düzce’de mutlaka bir adres var

Sosyal medya hesabından Düzce’nin güzelliklerinin yer aldığı fotoğrafları paylaşan Keşir, “Bayramda aile ziyaretleri sonrası gezi planı yapanlara yeni öneriler. Doğayla buluşmak, heyecanlı aktivitelere katılmak ya da yer altındaki güzellikleri keşfetmek. Siz karar verin Düzce’de mutlaka bir adres var. Ankara ve İstanbul’a sadece 2 saat.” ifadelerini kullandı.