2014 yılından bu yana Düzce’de verdiği kaliteli hizmetle büyüyerek alanında Türkiye’nin 3 büyük firmasından biri olan ve gelinen noktada 25 ilden 500 iş güvenlik firmasına hizmet veren Özel Medlife Laboratuvarı, 14 Mart Tıp Bayramı’nda yeni tip koronavirüsle mücadelenin en önde savaşan kahramanları olan sağlık çalışanlarını unutmadı.

Medlife Laboratuvar Genel Müdürü Alpaslan Kırmacı, Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Düzce Halk Sağlığı Başkanı Uzm.Dr. Ökkeş Kepek, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Volkan Temi, Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay’ı ziyaret etti. Onların nezdinde tüm sağlık çalışanlarının gününü kutlayan Kırmacı, pandemi ile ilgili de yöneticilerle görüş alışverişinde bulundu.

Özel Medlife Laboratuvarı’na pandeminin en yoğun olduğu dönemde de imzalanan protokol kapsamında ücretsiz PCR testi uygulamasıyla sağlık sisteminin yükünü hafifletme özverisi gösterdiği için İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz tarafından teşekkür edilmişti.

Halihazırda tüm kan tahlillerinin yapıldığı Özel Medlife’da, evde numune alma hizmeti dahil olmak üzere PCR ve antikor testleri yapılmaya devam ediliyor. Bünyesinde açık MR, röntgen, USG, mamografi bulunduran Medlife, ayrıcalıklı ve kaliteli hizmetiyle sektörde fark yaratmaya devam ediyor.