Çanakkale’ye bağlı Ayvacık ilçesinin şirin ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Küçükkuyu kasabası, Ege denizi ile bir olarak tarihi ve doğa harikası manzarasıyla ön plana çıkan bir tatil bölgesidir. Yerel halkın zeytin ve balıkçılık ile geçimlerini sağladığı bu bölge, huzur ve sakin bir bölge olarak bilinmektedir. Ayrıca Dünyanın en fazla oksijen bulunduran 2. Bölge olarak bilinmesi nedeniyle yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilmektedir. Ayrıca solunum rahatsızlığı bulunan hastalar bu bölgeye yerleşerek zamanla doğal bir şekilde iyileştikleri de görülmüştür. Bunların yanı sıra ülkemizin en kaliteli zeytinyağları da bu bölgede üretilir. Eşsiz doğal güzellikleri ile ön plana çıkan Küçükkuyu, görülmesi gereken en önemli bölgeler arasındadır.





Küçükkuyu Otelleri konfor ve huzuru arayan yerli ve yabancı turistleri en iyi şekilde hizmet sunarak ruh ve beden yorgunluklarının en iyi atıldığı tesisler arasındadır. Bunun yanı sıra birbirinden güzel ve eşsiz doğal güzellikleri ve gezilecek ve görülecek farklı bölgeleri olması nedeniyle de ülkemizin en önemli turizm bölgeleri arasındadır. Küçükkuyu Otelleri ziyaretiniz sırasında gezilebilecek en önemli ve en güzel bölgeleri sizin için bir araya getirdik.





Kazdağları: Dünyanın en temiz havasının bulunduğu, birbirinden güzel ve yemyeşil çam ormanları, eşsiz manzaraya sahip şelaleleri ve zeytin ağaçlarıyla süslü Türkiye’nin en güzel bölgesidir. Eşsiz doğal güzelliklerine ev sahipliği yağan Kazdağları, Türkiye’de görülmesi gereken en önemli yerler arasındadır. Harika doğa havası, çam ormanlarıyla süslü bölgesi ve tertemiz havaya sahip bir bölgedir.





Adatepe Zeytinyağı Fabrikası ve Müzesi: Türkiye’de eşi benzeri bulunmayan ve ilk olan Adatepe Zeytinyağı Fabrikası ve Müzesi, 2001 yılında açılmıştır. Her yıl artarak devam eden yerli ve yabancı turistler sayesinde bölgenin en önemli turistik bölgeleri arasında yerini almıştır. Geçmiş dönemlerden günümüze kadar zeytin ve zeytinyağının anlatıldığı ve sergilendiği bir müzedir.





Kadırga Koyu: Tertemiz suyu ve eşsiz manzarasıyla Küçükkuyu bölgesini ziyaret ettiğinizde görülmesi gereken en önemli yerler arasındadır. Doğal güzelliğinin hiçbir şekilde bozulmamış olması nedeniyle görülmesi gereken en önemli bölgedir. Şehrin kalabalık gürültüsünden kaçarak huzur ve sakinlik isteyenler bu koyu kesinlikle ziyaret etmesi gerekmektedir. Huzur ve tertemiz hava arayanlar için en iyi alan.





Afrodit Kaplıcası: Anlatılanlara göre Afrodit tarafından bulunduğu iddia edilen şifalı su bölgesidir. Şifa ve derman arayan insanlar tarafından yılın her ayında ziyaretçi akınına uğrayan bir bölgedir. Küçükkuyu ziyaretinizi sonlandırmadan önce görülmesi gereken en önemli bölgeler arasındadır.





Küçükkuyu’da Konaklayabileceğiniz En İyi Oteller





Küçükkuyu sakin ve huzurlu bir bölge olduğu için özellikle yerli turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilen bir bölgedir. Doğal güzellikleri, eşsiz havası ve birbirinden güzel ve görülmeye değer bölgeleri olduğu için her yıl ziyaretçi akınına uğramaktadır. Küçükkuyu bölgesinde en iyi konforu ve hizmeti sunan farklı tesisler bulunmaktadır. Ayrıca Çanakkale bölgesini ziyaret etmek isteyenler için eşsiz güzelliklere sahip Geyikli bölgesinde konaklayacağınız Geyikli Otelleri arasında konfor ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan otelleri de sizin için bir araya getirdik.





Palm Beach Otel: Küçükkuyu merkeze 2 kilometre ve Balıkesir Koca Seyit Havalimanına 45 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis, denize sıfır konumda yer almaktadır. Tesis bünyesinde toplamda 27 oda bulunmaktadır. Eşsiz doğal güzelliklere sahip manzarasının yanı sıra tesis bünyesinde açık havuz, canlı müzik, animasyon ve bisiklet gibi aktiviteler bulunmaktadır. Ayrıca çocuklu aileler için çocuk parkı ve çocuk havuzu bulunmaktadır.





Palm Way Otel: Küçükkuyu merkeze 2 kilometre, Balıkesir Koca Seyit Havalimanına 45 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis bünyesinde toplamda 46 oda bulunmaktadır. Tesis gezilecek bölgelere yakın olması sebebiyle yerli turistler tarafından sıklıkla tercih edilen bir tesistir. Tesis bünyesinde ayrıca açık havuzun yanı sıra yerel lezzetler ve dünya mutfağının en lezzetli yemekleri bulunmaktadır.





Reis İnn Hotel Kazdağları: Çanakkale merkeze 88 kilometre ve Edremit Körfez Havalimanına 50 kilometrelik mesafede bulunan bu tesis bünyesinde toplamda 25 oda bulunmaktadır. Tesis doğa ile iç içe olması sebebiyle tertemiz bir havaya sahiptir. Tesis bünyesinde ayrıca açık havuz, hamam, oyun salonu, sauna ve buhar odası bulunmaktadır. Sakin ve huzurlu bir konaklama isteyenler tarafından sıklıkla tercih ettiği bir tesistir.