Mercedes-Benz firması, özel olarak tasarladığı Sağlık Bakım Tırı ile daha önce yapılmamış bir uygulamayı hayata geçirdi. İlk olarak İstanbul’da hizmet veren Mercedes – Benz Sağlık Tırı;  Türkiye’nin farklı illerinde şoförlerin yanında oluyor.

Kamyon şoförlerine en iyi şekilde hizmet vermesi için tasarlanan Sağlık Bakım Tırı’nda 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 fizyoterapist ve 2 berber görev alıyor.

Sağlık Bakım Tırı bugün TEM Otoyolu’nun en büyük tesislerinden olan TÜRSAN Dinlenme Tesisleri Ankara istikametindeki Kamyoncu Konağı önünde tır ve kamyon şoförlerine yönelik sağlık taraması gerçekleştirdi.

TÜRSAN Dinlenme Tesisleri Kamyoncu Konağında mola veren tır ve kamyon şoförler sağlık taraması ve fizyoterapiden geçerken, aynı zamanda özel olarak hazırlanan bölümde ise tıraş olma imkânı buldu. Tır ve Kamyon Şoförleri, Mercedes – Benz’in ‘Sağlık Tarama ve Bakım Tırı’na yoğun ilgi gösterdi.

“Tır ve kamyon şoförlerinin yol güvenliği bizim önceliğimiz”

Konu ile ilgili Öncü Haber mikrofonuna konuşan Mercedes – Benz Pazarlama İletişim Koordinatörü Hazar Selanik , “Biz ürünlerimizde değişiklik yaparken, hep şoförlerimizin konforunu düşünerek, onların daha rahat etmesi için çalışıyoruz.  Sonuçta sürekli aracın içinde oturuyorlar, sürüş esnasında onların yol güvenliğini de sağlamak bizim önceliklerimizden birisi. Araçların dizaynında da buna dikkat ediliyor. Aynı zamanda, ‘Sahada neler yapabiliriz?’ diye düşündüğümüzde, böyle bir etkinlik fikri ortaya çıktı. Şoförlerimizin hem sağlıklarını kontrol etmelerini sağlıyoruz hem de bir bakım yapıyoruz. Aynı zamanda, bir karikatüristimiz var, keyifli vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Biz 5 il diye yola çıktık, ama bu sayıyı 10 ile çıkarttık ve ilgi gördükçe bu etkinliğimiz ülkeyi gezmeyi planlıyoruz. Düzce’de gayet güzel bir ilgi var şu anda. Aynı zamanda bu sadece Mercedes – Benz kullanan şoförlere değil, bütün şoförlere verdiğimiz bir hizmet” dedi.