Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü, bir dizi inceleme ve ziyaret için geçtiğimiz günlerde Düzce’ye geldi.

Müsteşar Yardımcısı Özlü’ye bakanlık yöneticileri Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Metin Türker, Bakanlık Müşaviri Ayhan Ünal, Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ali Canyılmaz, Hayvancılık Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ercan Yenidünya, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığından Daire Başkanı Vedat Çatakçı ve Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mustafa Bebek de eşlik etti. 7 kişilik heyetle şehre gelen Müsteşar Yardımcısı Özlü’nün ziyaret duraklarından biri İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü oldu.

Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü ve beraberindeki heyet, müdürlük toplantı salonunda il, ilçe ve şube müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

İl Müdürü Harun Kabaoğlu tarafından yapılan bilgilendirme sunumunda müdürlüğün genel yapısı, il ve ilçeler ile ilgili teknik bilgiler verilirken ayrıca üreticiler için yapılan projeler, çiftçilere sağlanan destekler ve yaşanılan sorunlar ile çözüm önerileri hakkında detaylı brifing verdi.


Haber: C. ÜSTÜNER