Düzce eski Belediye Başkanı İsmail Bayram döneminde Orman İşletme Arazisinde 11 dönümlük alana inşa edilen, Düzce Kent Park’ın eski günlerinden eser kalmadı.  Parktaki, oturma alanları, kamelyalar ve çocuk oyun grupları, duyarsız vatandaşlar tarafından tahrip edildi.

Eski Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram döneminde yapılan ve şehir merkezinde Düzceli vatandaşların nefes alabileceği kısıtlı alanlardan bir yer olan Düzce Kent Park’ın bu günkü hali görenlerin içini burkuyor.

Yürüyüş yapanların ve park içindeki kamelyalarda aileleri ile birlikte piknik yapanların uğrak noktası olan Düzce Kent Park, son zamanlarda bazı kendini bilmez vatandaşların hışmına uğradı. Park içindeki tahtadan yapılmış yürüyüş parkurları, oturma alanları, kamelyalar ve çocuk oyun alanları, duyarsız vatandaşlar tarafından tahrip edildi.

Duruma tepki gösteren Vatandaşlar, “Burası Düzce şehir merkezinde insanların rahat nefes aldıkları ender yerlerden birisi. Ama ne yazık ki buraya sahip çıkan olmuyor. Bu konu ile ilgili Düzce Belediyesi’nin harekete geçmesini istiyoruz” dediler.

Düzce Belediyesine yapılan şikâyetler üzerine ise, belediye ekiplerinin önümüzdeki hafta içinde Kent Park ile ilgili harekete geçeceği öğrenildi.

Haber: Savaş ARI