Mart ayından bu yana ülkemizdeki etkisini arttırarak sürdüren yeni tip koronavirüs (COVİD-19) salgınıyla mücadelede en ön safta yer alan sağlık çalışanları özverili çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte aileleriyle dahi görüşemeyen sağlık çalışanları hastalara nefes olmak için gece gündüz çalışıyor.

Türk Kızılayı Düzce Şubesi, salgın döneminde önemleri her zamankinden daha çok anlaşılan fedakar sağlık çalışanlarına moral ve destek ziyaretlerini de sürdürüyor.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Türk Kızılayı Düzce Şubesi yönetimi, sağlık çalışanlarının kendi sağlıklarını korumak adına büyük önem taşıyan koruyucu ekipmanları hastane personeline teslim etti.

Yapılan açıklamada, “Şube yönetim kurulu üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz ziyarette sağlık çalışanlarımız için n95 maske, dezenfektan, koruyucu gözlük, tulum gibi malzemeler kendilerine teslim edilmiştir. Pandemi döneminde tüm özverileri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza moral ve destek ziyaretlerimiz devam edecektir” denildi.