Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzakta bir tatil için özgün konseptlere ve özelliklere sahip oteller tercih edilebilmektedir. Temiz havayı içinize çekerken doğayı kucaklayabileceğiniz konumlarda yer alan oteller ile dilediğiniz gibi bir tatil geçirebilirsiniz.

Minimal bir konseptten yana tercihini kullanmak isteyenler için küçük oteller büyük bir özen ve titizlik ile hizmet vermektedir. Sundukları sıcacık atmosferin yanı sıra ruhen ve bedenen dinlenmenize de olanak tanımaktadır.

Bodrum Beach Resort

Bodrum Beach Resort ile hayallerinizdeki tatili huzurlu bir atmosfer eşliğinde gerçekleştirebilirsiniz.

Doctor House Residence

Modern mimarisi ile dikkat çeken Doctor House Residence, şehir merkezinde birçok noktaya yürüyerek ulaşım sağlayabileceğiniz bir konumdadır. Kayseri il merkezinde konumlandırılmış olup, Kayseri Terminali’ne 16 kilometre ve Kayseri Havalimanı’na ise 12 kilometre uzaklıktadır. Misafirlerini sadece oda konsepti ile ağırlayan bir tesistir. Ziyaretçilerinin lezzet şöleni yaşamalarına fırsat tanıyan ana restorana ve a’la carte restorana sahiptir. Ayrıca eğlenerek vakit geçirmek isteyenler için at binme, canlı müzik, paintball ve yamaç paraşütü gibi aktivitelere aracılık yapmaktadır. Hem iş hem de turistik amaçlı seyahatlerinde merkezi bir konumda konaklama için Doctor House ile tatil planı yapabilirsiniz.

Amasya Öğretmenevi

Konuklarına konforlu bir konaklama deneyimi yaşatan Amasya Öğretmenevi, Amasya ilinin merkezinde yer almaktadır. Amasya Otogarı’na uzaklığı 4 kilometre ve Amasya Merzifon Havalimanı’na uzaklığı ise 44 kilometredir. Konuklarını oda kahvaltı konsepti ile ağırlamakta olup, en güzel yiyecekleri tadabileceğiniz ana restoranı ve a’la carte restoranı ile hizmet vermektedir. Tatilinizi daha verimli geçirebilmeniz için sunulan genel olanaklar arasında internet kafe, kuaför, güzellik salonu, ortak TV alanı ve kütüphane gibi seçenekler yer almaktadır.