Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımının artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması, uygulanmış projelerin sağladığı faydaların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşviki hedefiyle 2014 yılından bu yana Verimlilik Proje Ödülleri veriyor.

Bu yılki “2021 Verimlilik ve Proje Ödülleri” ön değerlendirmelerinde, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde hayata geçirilen “Temiz Tuvalet” projesi, başarılı bulundu. 

 “2021 Verimlilik ve Proje Ödülü” ön değerlendirmeleri için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine gönderilen Değerlendirme Ekibi Üyeleri Prof. Dr. Özlem Konukseven, Prof. Dr. Cumhur Gündüz, Rüya Atlıbatur ve Özlem Ertekin, temiz tuvalet projesini inceledi.  

Heyet, yapılan ön değerlendirmelerde, “Temiz Tuvalet” projesi başarılı bulundu.

Heyet üyeleri, yapılan incelemelerin ardından Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, projenin hayata geçirilmesinde öncülük ettiği için kendisine teşekkür etti.

HABER: Savaş ARI