Türkiye’de en stresli ve şiddete maruz kalarak görev yapan meslek gruplarından biri hiç şüphesiz ki sağlık çalışanları…



Türk Sağlık-Sen Düzce Şubesi de işte tam da bu noktada stresli yaşamlarından bir nebze de olsa uzaklaştırmak amacıyla istediği sağlık çalışanlarını, düzenlediği yemek organizasyonunda bir araya getirdi.
Düzce’de bulunan bir otelin restoranında düzenlenen organizasyonuna sendikaya bağlı çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.



Sendikanın Düzce Şubesi Başkanı Ekrem Çavuş’un ev sahipliğini yaptığı organizasyona ayrıca sendikanın Ankara temsilcileri ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz da katıldı.



“Moral ve motivasyon gecesine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum”
Burada bir konuşma yapan Çavuş, şunları kaydetti:
“Düzce Türk Sağlık-Sen Şubesi olarak sağlık çalışanlarımıza yönelik moral ve motivasyon gecesine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ankara’dan genel başkan yardımcılarımız, Düzce ve Bolu’dan Kamu-Sen İl Başkanımız, Düzce ümidi, Sayın Ümit Yılmaz Milletvekilimiz de birazdan teşrif edecekler.



“Sağlık çalışanlarımızın yüzünü güldürebilmek için böyle bir organizasyon yaptık”
Sağlık çalışanlarının derdi çok. Sıkıntısı çok. Malumunuz gündemde olan yıpranma payı 3600 ek gösterge sorunları gibi, sağlıkta şiddet sorunlarının olduğu, enflasyonun çok yüksek olmasına rağmen yüzde 10’luk zammı memurlara reva görülmesi, bütün bu sinir stresin içerisinde sağlık çalışanlarına yönelik bir moral gecesi düzenledik. Bir nebze de olsa sağlık çalışanlarımızın yüzünü güldürebilmek için böyle bir organizasyon yaptık.”

Haber: Ö.YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ