Son zamanlarda Türkiye’de vaka sayılarında yaşanan atışla dördüncü dalga artık kaçınılmaz olarak görülürken Düzce Valisi Cevdet Atay koordinasyonunda başlatılan ‘köy köy mahalle mahalle aşı seferberliği’ devam ediyor. Seferberlik kapsamında aşıya olan ilginin artmasıyla Düzce’de günlük binin altına kadar gerileyen aşı uygulamaları yeniden hız kazandı.

Düzce’de başlatılan aşı seferberliği kapsamında, yürütülen aşı çalışmaları hakkına sahada incelemelerine devam eden Düzce Valisi Cevdet Atay, bu kez Akça Devlet Hastanesi COVİD-19 Aşı ünitesinde incelemelerde bulunarak, yürütülen aşı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Aşılama çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Atay’a, Akçakoca Kaymakam vekili Talha Altuntaş, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, Akçakoca İlçe Sağlık Müdürü Numan Çabuk da eşlik ederek Akçakoca Devlet Hastanesi’nde yürütülen aşı çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

“Özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum”

Koronavirüs salgını sürecinde, gece gündüz demeden çalışan sağlık personellerine teşekkür eden Vali Atay, hastaneye aşı olmaya gelen vatandaşlar ile de bir süre sohbet ederek tüm Düzcelileri aşı olmaya davet etti.

HABER: Mustafa KİLELİ