Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Düzce’de yine bir ilke imza attı. Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde yatan hastalara, moral vermesi amacıyla Düzce İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz’ın imzası ile geçmiş olsun mektubu gönderiliyor.

Tedavi olmak için hastanede bulunan ve iyi dilekler içeren mektubun ulaştığı hastalar ve yakınları durumdan memnun kalıyor.

Mektuplarda, “Değerli Misafirimiz, Sizi ve ailenizi en kalbi duygularımla selamlar, öncelikle tedavi sürecinizin bir an evvel sonuçlanarak sağlığınıza kavuşmanız temenni ederim. Sağlıkla ilgili sorunlar insan bünyesini ve duygularını her zamankinden daha fazla kırılgan yapar. Sevdiklerinizin varlığına, yanınızda olmasına daha çok ihtiyaç duyarsınız. Onların şefkatli ziyaretleri, zahmet edişleri fiziken ve ruhen yorulmuş benliğiniz için görünmez bir ilaç gibidir. Bu zorlu süreçte yalnız değilsiniz. Ben ve ekibim sıhhat bulmanız için her an yanınızdayız. Yaşadığınız tedavi sürecinin ardından siz kıymetli misafirlerimize sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim.” ifadeleri yer alıyor.

Amaç hastaların memnuniyeti

Öte yandan hastanede Dr. Yılmaz’ın talimatıyla hal hatır anketi çalışması da başlatıldı. Yemeklerden temizliğe, çalışanların davranışlarından tedavinin verimliliğine kadar alınan hizmetin hasta ve refakatçilerin görüşüne başvurulurken anketlerde olası eksikliklere anında müdahale dilmesi ve hasta memnuniyetinin üst seviyede tutulması amaçlanıyor. 

Yılmaz: Bizim görevimiz hastalarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmak

Konu ile ilgili Öncü Haber’e konuşan Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Düzcelilere kaliteli sağlık hizmeti sunmak adına çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Bizim görevimizi hastalarımıza kaliteli sağlık hizmeti sunmak. Bunun için ben ve ekibim, sürekli hastanemizde yatan hastalarımızla ilgileniyoruz. Bizim için hastalarımızın memnuniyeti çok önemli. Bu nedenle de hal hatır anketi çalışması başlattık. Ankette, hastalarımızın hastanemizde sağlık hizmetlerinden memnun olup olmadıklarını soruyoruz.” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI