Koronavirüs salgınıyla en ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı tüm ülke genelinde olduğu gibi, Düzce’de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde, sağlık çalışanlarına yönelik program düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa,  Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile Türkiye’nin 81 ilinden sağlık çalışanlarının yanı sıra, Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, yılın hekimi olarak belirlenen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde görevli Dr. Ayşegül Albayrak ve yılın sağlık çalışanı olarak belirlenen 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği görevlisi Mehmet Çakmak’ta katıldı.

Program öncesinde, Öncü Haber Muhabiri ile telefonda görüşen İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “Düzce’deki tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, bugüne kadar sürdürdükleri özverili çalışmalarından ötürü de kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan programa katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, sağlık çalışanlarına yönelik birçok müjde verdi.

HABER: Savaş ARI