SSK hastanelerinin Sağlık Bakanlığına devriyle beraber iki hastane tek bir yönetim altında toplandı. Toplandı toplanmasına ancak bu daha büyük bir karmaşayı beraberinde getirdi. Düzce Devlet hastanesi; depremden kalma prefabrik bir yapı, eski SSK binası ve Muncurlu binasıyla hizmet vermeye çalışırken, bu üçlü ama ayrı yapılar maalesef devlet hastanesinin en büyük sorunu haline geldi. Eski SSK hastanesi de bu sorunlardan biri.

Eski Düzce SSk hastanesi yeniden yataklı hizmet vermesi için 1,5 Milyon TL. harcanmasına rağmen atıl vaziyette çürümeye terk edilirken, depolarında deprem zamanında gelen medikal malzemelerin çoğunun kullanılmadan hurdaya ayrıldığı iddiaları ve binanın akıbeti hakkında bugüne kadar hiçbir açıklama yapılmadı.

Devlet hastanesinin bazı polikliniklerinin hizmet verdiği eski SSK bakımsızlıktan harap halde. 13 yıldır hala ne olacağı belli olmayan binanın dış görüntüsü kadar içi de içler acısı. Boyaları dökülen, doğramaları pas tutan hastane için neden bugüne kadar çözüm bulunamadığı