Sağlık açısından büyük bir öneme sahip olan ve sağlık merkezlerinin bu sertifikayı alması için gerekli özelliklere sahip olması gereken İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını Düzce Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi almaya hak kazandı.

Sertifika takdimi için merkez bahçesinde düzenlenen programa Vali Bülent Kılınç, İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Ercan ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzce olarak sağlık konusunda iyi yanlar olduğu gibi kötü yanlarında olduğunu dile getiren Vali Bülent Kılınç, Düzce genelinde hekim sayısının yeterli olduğunu ama hasta başına düşen yatak sayısının yetersiz kaldığını söyledi.

İl Sağlık Müdürü Bahattin İlter de bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek yapılan çalışmaların insan sağlığı için önemine değindi.

Açılış töreninde ilk olarak merkezde görevli olan diş hekimlerinden Nurhan Hakan ve Dürdane Tozan yaptıkları konuşmada diş merkezlerinin insan sağlığı için önemine değinerek insanların sağlık sorunlarının başında diş sağlığı geldiğini belirtti.

Vali Bülent Kılınç hastane yetkililerine İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikasını takdim ettikten sonra İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi bayrağı göndere çekildi. Programın ardından protokoldekilerle birlikte merkez gezildi.