Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi inşaatı süratle yürütülen çalışmalar ile son aşamaya geldi. Hastanenin iç ve dış kaplamaları büyük ölçüde tamamlanırken, çevresinin kilit parke ile kaplanması işleminde de önemli mesafe alındı. Tefrişat çalışmalarının tamamlanması amacıyla 27 Ağustos tarihinde bir bilgilendirme toplantısı ve kokteyli düzenleniyor.

Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, TSO Başkanı Metin Büyük ve DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, gelinen aşamayı incelemek amacıyla inşaat alanında incelemelerde bulundular. Vakıf üyeleri, Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Mustafa Kepez'in de katıldığı incelemeler sırasında çalışmaları yürüten iş makinelerini inceleme fırsatı da buldular.

Hastanenin üst kısmında bulunan alanın kilit parke çalışmalarının tamamlandığı, rektörlük ve hastane arasındaki merdivenlerin inşasının sürdüğü gözlenirken, hastaneye yapılacak ve Nükleer Tıp, Özel Muayene Merkezi, refakatçilerin kalabileceği bölüm, kafeterya gibi ek binalar için planlama çalışmalarına başlandığı öğrenildi.

Hastane inşaatı süratle tamamlanırken, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın düzenlemiş olduğu “bir oda da senden” kampanyası ile hastanenin tefrişatının tamamlanmasına çalışılıyor. Çalışmaların geldiği noktayı Düzcelilerle paylaşmak ve işadamları ve hayırseverlerin hastaneyi yerinde görebilmesi, isteyenlerin kampanyaya destek vermesinin sağlanması amacıyla bir bilgilendirme toplantısı ve kokteyli düzenleniyor.

Kokteyl hakkında bilgi veren Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Doktor Mustafa Kepez, yeni hastanenin inşaatının devlet imkanları ile bir noktaya taşındığını, ancak Düzcelilerin katkısına da ihtiyaç olduğunu söyledi. 27 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan etkinliğe yoğun bir katılım sağlanmasını amaçladıklarını belirten Kepez, toplantı sayesinde hastanenin Düzcelilere vereceği hizmetin tanıtımını planladıklarını, ayrıca isteyenlerin “Bir oda da senden” kampanyası kapsamında destek vermesini arzuladıklarını ifade etti. Kepez bu vesile ile Düzceli işadamlarını isimlerini ölümsüzleştirmeye de davet etti.

Öncü Haber Merkezi ekibine etkinlik için yapılan hazırlıkları anlatan Kepez, Düzce Valisi Bülent Kılınç, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, TSO Başkanı Metin Büyük, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı'nın da katılımın fazla olması için çalışma yaptıklarını, katılımın 350 ila 500 arasında bir sayıya ulaşmasını beklediklerini dile getirdi.