Acil servis önünde otomobilin arkasında bir adam acı ile kıvranıyor. Kolu bacağı sargılı adam karga tulumba otomobilin bagajına sığdırılmaya çalışıyor. Bu kadar da olmaz dedirten görüntüler Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde akşam saatlerinde meydana geliyor.

 



Alınan bilgiye göre; dün Cumayeri Hamascık Köyü'nde patpat kazası sonucu yaralanan Raif Yıldız Atatürk Devlet Hastanesi'ne getirildi. Kaburgasında çatlak, kolunda ve bacağında kırıklar bulunan Yıldız, burada yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Yakınlarının iddiasına göre; vücudunda kırıklar bulunan Yıldız'ın evine sevki için istenen ambulans verilmedi. Acı içinde kıvranan Yıldız, ambulansla sevki kabul edilmediği için otomobilin bagajında götürülmek zorunda kaldı.

 

 


Otomobilin bagajında yakınları başının altına koydukları yastık ve kıyafetlerle yaralı adamın acısı hafifletilmeye çalışılırken Yıldız'ın yeğeni Ali Osman Yıldız ise yaşananların bir sağlık skandalı olduğunu ve Düzce acil servisinde meydana gelen bu rezaletin herkesin görmesi gerektiğini söyledi.

Haber: S. KAŞKIR