32 Yaşında kalp krizi geçiren genç hayata tutunamadı. Düzce'nin Yığılca ilçesinde ikamet eden 32 yaşındaki Erdal Bostan sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. 112 Acil Servis Ambulansı ile önce Düzce Devlet Hastanesi'ne ardından Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Bostan, uzun süre yaşam savaşı verdi. Yoğun bakıma alınan ve ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgide adeta gidip gelen Bostan'ın durumu ciddiyetini koruyunca Düzce'ye Ambulans Helikopter istendi. Düzce spor ile Aksaray arasında oynana 3. lig maçı nedeniyle Ambulans helikopter Nurettin Zafer stadına iniş yaptı.

Bu arada durumu kritik olan Erdal Bostan, helikopterin gelmesi ile birlikte Konuralp'ten ambulansa konularak hızlı bir şekilde stada getirildi. Yolda durumu daha da kritikleşen Erdal Bostan için 112 çalışanları da seferber oldu. Sağlık ekipleri helikoptere bindirilmek üzere stada getirilen Erdal Bostan'ı hayata döndürmek için bir saat boyunca ambulans içinde kalp masajı yaptı.

Bu arada Bostan'ın yakınları da stada gelerek üzüntülü bir şekilde sağlık ekiplerinden gelecek iyi haberi beklediler.

Zonguldak 112 Acil ilkyardım servisinde şoför olarak çalıştığı öğrenilen Abi Erol Bostan da zaman zaman üzüntüsüne hakim olamadı ve gözyaşı döktü.

Sağlık ekiplerinin Nurettin Zafer Stadında yaklaşık bir saat süren çabaları sonuç vermeyince Erdal Bostan yaşam savaşını kaybetti. İstanbul'dan gelen 112 helikopteri ise Bostan'ı alamadan boş dönmek zorunda kaldı.

Bu arada Stadda oynanan Düzce İşitme Engelliler ile Zonguldak İşitme Engelliler maçı ise hakem tarafından 18 Temmuz stadyumuna alındı. İlk yarısı Nurettin Zafer Stadında oynanan müsabakanın ikinci yarısı ile 18 Temmuz stadyumunda oynanmak zorunda kaldı.