Aziziye Gençleri Derneği Başkanı Mehmet Aybek son dönemde gençlerin adlarının uyuşturucu ile anılmasının rahatsızlık uyandırdğı ve gençleri uyuşturucu maddelere yönelttiğini bu sebeple gençlerin uyuşturucu maddelerden uzak kalması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Mehmet Aybek “ Özgür birey olmak için, hataya hükmetmek için, beyinsel özgürlüğünüzü uyuşturucu tacirlerine vermeyin. Bu yüzdne uyuşturucu ile mücadele edelim. Uyuşturucunun panzehiri spordur. Uyuşmuş bir beyinden kimseye hayır gelmez” ifadelerini kullandı.

 

Mehmet Aybek ayrıca “uyuşturucu madde kullanan biri hem kendisine hem de çevresine zarar verir” diyerek .Uyuşturucunun gençlere rahatlıkla ulaştırılabildiğini söyledi.

Aybek “ uyuşturucu maddeleri çeşitli yollarla isim değiştirerek gençlere satılıyor ve gençlerin bağımlı hale gelmesi sağlanıyor. Bazne bunun sonucu ölüme kadar gidebiliyor. Geçtiğimiz günlerde yimpaş arkasında yaşanan olayda bunun bir örneği” şeklinde konuştu.

Aziziye Gençleri Derneği Başkanı Mehmet Aybek Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı, Düzce İl Jandarma Komutanlığı, İl emniyet Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüğünden başlatmış oldukları kampanyaya yardım etmelerini istedi.

Haber; M. YILMAZ