Uzakdoğu'dan ülkemize giren zehirli ayakkabıların tartışıldığı ülkemizde Düzce'li ayakkabı imalatçıları ve satıcılarını rahatlatacak bir açıklama Deri ve Deriden Mamül Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rasim Bekar'dan geldi..
"Bu zamana kadar zehirli ayakkabı bulgusu Düzce'de rastlanmamıştır. Alıcılar bu konuda rahat olabilirler. Satıcılarımızdan ve imalatçılardımızdan bugüne kadar bize ulaşan herhangi bir durum yok" diyen Düzce Deri ve Deriden Mamül Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rasim Bekar, gelen her türlü istihbaratı en iyi şekilde değerlendirdikleriin belirterek "Satıcılar ve imalatçılar bu konuda duyarlı ve dikkatli.Alıcı olarak halkımızda duyarlı davranıyorlar.Alıcı olan Düzceliler de rahat olsun."dedi.
Düzce'de ayakkabı imalatçılarının emitasyon kullanmadıklarını ifade eden Başkan Bekar, zehirli ayakkabıların Düzce'de kullanılmasına ve satışına ait net resmi bir bulguya rastlanmadığını vurgulayarak "Bu konuda duyarlılığımız ve dikkatimiz devam ediyor.Bundan kimse endişe duymasın" dedi.
Haber;E.TAYHAN