25 Yıl önce 24 aralık 1984 tarihinde düzce belediyesinde göreve başlayan ve 25 yılı geride bırakan 11 personel 25. yıl dönümü nedeniyle dönemin belediye başkanı selahattin olcak ve bu günün belediye başkanı ismail bayramla birlikte akşam yemeğinde biraraya geldiler.

Düzce kasrında verilen 25. yıl yemaeğine belediye başkanı ismail bayram eski belediye başkanı selahattin olcar ve 25 yılı dolduran kültür müdürü haluk velioğlu. Belediye başkan yardımcısı ismail tanyel.bilal aydemir.hayrettin günal.huriye üner.orhan altanlar.nursel kaya.nebil yılmaz.uğur şahin ve yılmaz kayıkcı biraraya geldiler.
Dönemin belediye banı selahattin olcar 25 yıl öce göreve başlayan arkadaşlarmızla yeniden biraraya gelmek çok güzel eski günleri konuşuyoruz dedi.

25 yıl önce düzce belediye başanlığı görevinde bulunan selahattin olcar mevcut belediyenin çalışmalarını beğendiğini ve imkanlar dahilinde hizmet verdiklerini söyledi.

yemeğe katılan düzce belediye başkanı ismail bayramda yapığı konuşmada
25 yıl nce düzce belediyesinde göreve başlayan bu arkadaşlarımızın bu anlamlı günlerinde biraraya gelmekten çok mutluyuz ve hepside düzceye düzceliye büyük hizmetlerde bulunmuşlardır pek çoğu halen aramızda ve hizmetlerini sürdürüyorlar hepsine yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum dedi.

25 yıl nce 24 aralık 1984 tarihinde düzce belediyesinde göreve başlayan 11 personel kendi arasında hem geçmiş yılların değerlendirmesini yaptılar hemde gelecekle ilgili planlamalarda bulundular.