AK Parti Düzce İl Teşkilatı, partinin 12. kuruluş yıldönümü dolayısıyla il binasında basın toplantısı düzenledi. Milletvekili İbrahim Korkmaz'ın il dışında olduğu için katılmadığı basın toplantısında diğer milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları hazır bulundu. Parti binasında gazetecilerle bir araya gelen AK Partililer 12 yılın değerlendirmesini yaptı.Toplantıda yapılan konuşmalarda AK Parti'nin kuruluş öncesi ve sonrasına dikkat çekilerek 2023 ve 2071 hedefleri üzerinde duruldu.
Milletvekili Fevai Arslan ve Osman Çakır, yaptıkları konuşmalarda önümüzdeki yerel seçimlere işaret ederek teşkilat olarak hazır olduklarını belirtti.
Konuşmasında AK Parti'nin kuruluşundan önceki dönemde ülkenin durumunu verdiği örneklerle özetleyen Arslan, o dönemlerin gelecek nesile de iyi anlatılması gerektiğini ifade etti.

MİLLETİN TEVECCÜHÜNÜ HASSASİYETLE TAŞIYORUZ

 



Arslan, "Düzce teşkilat olarak seçimlere hazırdır. 2002 seçimlerden bu yana birinciliği bırakmadı. Düzce'nin de aralarında bulunduğu batıda hiçbir zaman yüzümüzü eğdirmedi. Bunun devamı sağlanacaktır. Milletin teveccühünü üzerimizde hassasiyetle taşıyoruz." dedi.

3Y HATIRLATMASI

AK Parti'nin Türkiye'nin sıkıntılı döneminden sıyrılarak kurulduğunu hatırlatan Milletvekili Osman Çakır ise AK Parti'nin "Yasaklar, yoksulluk ve yolsuzluk" başlığı adı altında geliştirdiği siyaseti uyguladığını belirtti.
Kişisel hırsların bir kenara bırakılarak toplum yararının ön planda tutulması üzerinde duran Çakır, "Nasıl bir Türkiye özlediğimizi yüzde 50'ye anlatacağız." dedi.

 

 

Yerel seçimlerde Düzce'deki yüzde 71 oy oranını daha yukarılara taşınması gerektiğini belirten Çakır, "Bu rakamları daha yukarılara taşıma gücümüz var. Kaplumbağa hızında olsada devam ediyoruz. Daha sonraki yıllarda Düzce'yi daha yaşanabilir kent saviyesine taşıyalım diyoruz." diye konuştu.

BİZ OTURMUYORUZ

 



AK Parti'nin milletin partisi olduğunu belirten İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ise Düzce'de yapılanları sıraladı. Düzce'de ne yapıldı diye eleştiren muhalefete de seslenen Kaşıkoğlu, "Eksiklikler hep olacak. Biz oturmuyoruz. Elimize tencere tava alıp da bağırıp çağırmak çözüm değil. Muhalefetin bıraktığı boşluğu da kendimiz dolduracağız." diye konuştu. Belediye Başkanı İsmail Bayram ise AK Parti'nin halk odaklı bir parti olduğu için yıllardır iktidarda olduğundan bahsetti.

 

 


Bayram, "Halk odaklı iktidar olanlar bir dönem geçirmiş olabilir. Ancak yıllardır iktidarda olan AK Parti'nin verdiği hizmetlerden halk memnun kalmıştır. Yine önümüzdeki dönemde de görev verecektir." dedi.
Basın toplantısı partililerin toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Haber: S. KAŞKIR