DEVA Partisi’nin Genel Başkan Yardımcılarından oluşan 11 kişilik heyet bugün Düzce’ye geldi.

Parti’nin il binasında, DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Metin Kaşıkoğlu,  İl Başkanı Murat Caymaz ve partililer tarafından karşılanan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Burçin Yereli, Ahmet Ergin, Burak Dalgın, Essum Aslan, Hüseyin Nalbantoğlu, İbrahim Dönertaş, İlker Çelik, Metin Kaşıkoğlu, Mustafa Uçak, Rojhat Ölmez, Sanem Oktar ve Selma Aliye Kavaf, ziyaretlerinin ilk gününde Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve esnaf ziyaretleri düzenleyecek.

Ziyaretlerinin 2’inci gününde gruplara ayrılacak olan heyet, Bahçeşehir Pazaryeri, Akçakoca İlçesi ve Kaynaşlı ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunları dinleyecek.

 “Düzce’de seçim çalışmalarımızı yürüteceğiz’

Ziyaretlerle ilgili Öncü Haber Mikrofonuna konuşan İl Başkanı Murat Caymaz, “Heyecanlıyız ve mutluyuz. Partimizin Genel Başkan Yardımcı düzeyinde 11 kişilik heyetimizle Düzce’de seçim çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bir gece konaklama olacak, bugün ve yarın. DESOB, TSO ziyaretlerimiz olacak, Televizyon programlarımız olacak. Bugün Genel Başkan Yardımcılarımızla birlikte esnaf ziyareti yapacağız” diye konuştu.