MHP Düzce İl Teşkilatı, düzenlenen kahvaltı ile bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltıya  MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve MHP Düzce Kadın Kolları üyelerinin katılım gösterdiği kahvaltıda istişareler yapıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Ümit Yılmaz, 2019 yılında neleri eksik, neleri doğru yaptıklarını değerlendirdiklerini ifade etti.
 
 


“Bu arada geçen yılın değerlendirilmesini yaptık”
Kahvaltıda geçen yılın değerlendirilmesini yaptıklarını belirten Milletvekili Yılmaz şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı ve Kadın Kolları olmak üzere bir araya geldik. Teşkilatımızla sürekli görüşmelerimiz ve istişarelerimiz devam ediyor. Bu arada geçen yılın değerlendirilmesini yapacağız. Neleri eksik yaptık, neleri doğru yaptık gibi. Eksiklerimizi giderebilmek için arkadaşlarla bir araya geldik. Sürekli olarak arkadaşlar sahadaki çalışılmalarına devam ediyor. Katılan ve gelen herkese çok teşekkür ediyorum.” 
 




“2019 yılı gerçekten çok yoğun bir program vardı”
2019 yılının değerlendirmesini yapan Ümit Yılmaz şöyle konuştu: “2019 yılı gerçekten çok yoğun bir program vardı. Yoğun bir çalışma dönemi oldu. Özellikle ilk yarısı çok yoğundu Cumayeri’nde Akçakoca’da gerçekleşen sel felaketi için elimizden geleni yaptık o süreçte bizi çok yordu. 2019 yılı ekonomik sıkıntılardan dolayı biraz zor geçti. 2020 yılında ülke olarak 2. yarısında düzeleceğini düşünüyoruz. Yerli otomobil tanıtımı yapıldı. Ülkemiz için 2020 yıl daha faydalı olacağı ve geçeceğine inanıyorum.”
 




“2019 yılının kısa bir değerlendirme yapacağız”
Güncel konuları değerlendireceklerini belirten İl Başkanı Caboğlu şunları kaydetti: “Pazar günü sabah kahvaltısında bir araya geldik. 2019 yılının kısa bir değerlendirme yapacağız. Sayın vekilimizin de meclisteki yoğun temposundan sonra bir araya gelerek istişare yapacağız. Öncesinde il ve akabinde ilçe belde istişarelerini gerçekleştireceğiz. İl yönetim kurulu olarak kısa bir değerlendirme yapacağız. Güncel konularla ilgili değerlendirme yapacağız.”