Yıl içinde devam eden pandemiyle birlikte orman yangınları, sel felaketleri ve korkutan depremlerle acı hatıralarla hafızalara kazınan 2021 yılı geride kalıyor. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları ve Düzce Milletvekili Sayın Ayşe Keşir, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak 2022’in ülkeye ve millete huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

‘Heyecanı birlikte yaşıyoruz’

“Sevinç ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken millet olarak yeni bir yıla başlamanın umut ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.” diyen Keşir, “Ülke ve millet olarak dünde olduğu gibi bugün de geleceğe güvenle bakıyoruz. 2022 yılının bizlere sunacağı yeni fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Tüm çabamızı, ülkemizin kalkınmasına, demokrasimizin daha da güçlenmesine ve her alanda nice başarılara imza atmasına harcıyoruz. Türkiye, yetişmiş insan gücü, genç nüfusu, geçmişten gelen köklü birikimi ve zengin kaynaklarıyla dünyanın ileri gelen ülkeleri arasındadır. Partimizin Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizin önünde yeni ufuklar açan hükümetimiz, demokrasimizi kökleştirmek, özgürlüklerimizi artırmak, ülkemizi muasır medeniyet hedefine ulaştırmak ve beşeri sermayemizi güçlendirerek büyük Türkiye idealimize ulaşmak için yıllardır çalışmaktadır” ifadelerini kullandı.

2023 hedefleri ve kadın emeği vurgusu

2023 hedeflerine vurgu yapan Keşir, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olan 2023 yılına, büyük ve güçlü Türkiye idealimize tarihimizden aldığımız ilham ve güçle ilk günkü kararlılığımızla ilerliyoruz. Bu süreçte, sağlıktan ulaşıma, ticaretten sanayiye, spordan sanata her alanda güçlenmeye devam edip milletimizin beklentilerini karşılamayı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki, 2023’e giden bu süreçte kadınların emeği, ülkemizin ekonomi başta olmak üzere tüm alanlarda kalkınmasında lokomotif olacaktır.” cümlelerine yer verdi.

‘2022’de Türkiye gelişmeye devam edecek’

2021 yılında yaşamını yitirenleri de anan Keşir sözlerini şöyle tamamladı: “Koronavirüs salgını başta olmak üzere pek çok zorlukla sınandığımız 2021 yılına veda ederken, salgınla mücadelede borçlu olduğumuz tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. 2022 yılının, Türkiye’nin ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel alanda gelişmeye devam edeceği, yeni başarılara imza atacağı, dünya üzerinde olumlu izler bırakacağı bir yıl olacağına yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 2021 yılında ahirete irtihal eden tüm dava arkadaşlarımızı rahmetle anıyor, yurt içindeki ve yurt dışındaki vatandaşlarımız ile tüm soydaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2022’nin ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur ve güven getirmesini temenni ediyorum.”