AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve beraberindeki AK Parti heyet bugün merkeze bağlı 8 köyü gezerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Düzenlenen köy programına, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Şulenur Kubilay Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal, Boğaziçi Belde Başkanı Korhan Kara, İl Genel Meclis Üyeleri Dursun Ay, Şükrü Sert ve Musa Küçük katıldı.

Düzenlenen merkeze bağlı köy programlarında AK Parti heyeti, Aynalı, Yeni Aynalı, Kaymakçı, Kadıoğlu, Aybaşı, Düverdüzü, Erdemli ve Kurtsuyu köylerini ziyaret ederek, köy muhtarları, köy temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 Kurtsuyu Köyü’nde açıklama yapan İl Başkanı Mustafa Keskin, “ Bugün merkez bağlı Kurtusuyu köyündeyiz. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla köylerimizi gezmeye devam ediyoruz. Burada Düzce’mizin en güzel köylerinden birsi olan Kurtsuyu köyünde insanlarınızla beraber olduk. Muhtarımız yanımızda, İl Genel Meclis Başkanımız, Belde Başkanımız burada. Tüm teşkilatımızla beraber son durak olarak Kurtsuyu Köyü’ndeyiz. Milletimizle dertleşmeye onlara Cumhurbaşkanımızı, davamızı anlatmaya hep birlikte gayret ediyouz. Allah herkese sağlık, sıhat versin. Başta muhtarlarımız olmak üzere bizi misafir eden tüm köy halkına, gönüllerini açan insanlarımıza herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.