Her geçen gün üye sayısını arttıran İYİ Parti, teşkilat içi eğitimlere de önem veriyor. İYİ Parti Düzce teşkilatı düzenlediği siyaset akademisinde, parti üyelerine siyaset eğitimi verdi.

Düzce Bolu ve Sakarya’dan partililerin katıldığı eğitim için Genel Merkez’den Siyaset Akademisi başkan ve yardımcıları Düzce’ye geldi.

Sakarya ve Bolu teşkilatları da katıldı

Genel Başkan Yardımcısı ve Siyaset Akademisi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akalın, Siyaset Akademisi Başkan Yardımcısı Ece Özen Akan, İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti Düzce, Sakarya ve Bolu teşkilat üyeleri, İYİ Parti Düzce Belediye Meclis Üyeleri’nin katıldığı siyaset akademisi eğitimini Siyaset Akademisi eğitmeni Dr. Hasan Sami Özvarinli verdi.

Er: Gösterilen teveccüh daha donanımlı olmamızı kaçınılmaz kılıyor

Siyaset eğitim toplantısının başında konuşan İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, “İyi Parti günden günü büyüyor ve ailemiz genişliyor. Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce’mizde de partimize teveccüh oldukça fazla. Bu da bizlerin daha donanımlı olmasını kaçınılmaz kılıyor. Bu nedenle siyaset akademisi teşkilat eğitimini Düzce’de yapmayı uygun bulduk. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Siyaset Akademisi,  Dr. Hasan Sami Özvarinli’nin verdiği eğitimle devam etti.