Yaklaşan yerel seçimler öncesi Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, 2009-2012 arasında yaptığı çalışmalarla ilgili AK Parti Düzce İl teşkilatını bilgilendirdi.

Programa, Düzce Milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, ilçe ve belde belediye başkanları, İGM üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve partililer katıldı.

"Alnı Açık Başı Dik" İdarecilerin Yapabileceği Program

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Düzce İl başkanı Metin Kaşıkoğlu, Türkiye genelinde böyle bir programın ilk defa olacağını dile getirirken,  alnı açık başı dik olan idarecilerin yapabileceği bir program gerçekleştirdiklerini söyledi.
Kaşıkoğlu, “2009 yerel seçimlerin ardandan 3,5 yılı geride bıraktık. Yerel seçimlerde görevler gelen arkadaşlarımız birçok icraatlar imzalar attılar. Yapılan bunca güzellikler yanında belki de eksik bırakılan göremediğimiz bir kısım uygulamalarımız vardır. Kendi içyapımız içerisinde, kendi gözlemlerimiz doğrultusunda yapılana iltifatta bulunmak, eksik kalan hususları da teşkilat içinde değerlendirmek amacındayız.” dedi.

Kaşıkoğlu’nun konuşmasının ardından İsmail Bayram’ın Belediye Başkanı seçildiğinde yaptığı ilk konuşmanın yer aldığı kısa bir slayt gösterisi sunuldu.

Olmazsa Olmazlarımız Var

Ardından Belediye Başkanı İsmail Bayram toplantının basına açık kısmında hangi konulardan bahsedeceği ile ilgili kısa bir sunum yaptı.
Bayram, “Seçim konuşmalarında mahallerin belli konularda eksiklikleri olduğunu söylemiştik. Bunlar planlama, alt yapı ve üst yapıya ilişkin hizmetlerdi. Şuan bunları yüzde 95 oranında tamamlamış olmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Ulaşım ile ilgili yaptıklarımızı, kentsel dönüşümle ilgili hangi noktaya geldiğimizi ve neleri yaptığımızı sizlere aktaracağım.Düzce de dere ıslah çalışmaları yaptık, kavşak düzenlemeleri yaptık, kentsel dönüşüm de artık tamamen bitti. Parklar yeşil alanlar yaptık. Bu güne kadar yaptığımız çalışmaları sayısal ve görsel olarak sunacağız. Özellikle önümüzde planladığımız, bir kısmını programa aldığımız bir kısmını ne zaman başlayacağımız konusunda netlik kazanmayan ama Düzce için olmazsa olmazlar var. Bunları mutlaka yapmak istiyoruz. Biz 2009 da göreve geldik. Aynı duygularım devam ediyor. Burada bahsedeceklerimiz Düzce’nin geleceği için planladığımız çalışmalar. “dedi.
Yapılan çalışmaların tam anlaşılmamasından kaynaklanan bazı söylentilerin olduğunu ifade eden Bayram, Şehir içindeki aydınlatma ile ilgili olarak yasal bir açıklama yapacağını da sözlerine ekledi.

Bayram’ın konuşacağı konuların kısa bir özetini aktarmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

 2.Dönemde Bayram'ı bekleyen sorunlar!