Herkesin merakla beklediği 23 Mayıs'ta yapılacak olan AK Parti İl Başkanlığı Kongresi öncesinde adaylar seçim gezilerine ve açıklamalarına devam ediyor. Mevcut AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan da seçimler öncesinde ÖNCÜ TV'yi ziyaret etti.

“3 yıllık Başkanlık tecrübem var.”

Seçimlerle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Arslan, çalışmaları kapsamında yola devam etmek istediklerini söyledi. Arslan, “3 yılı aşkın bir süredir AK Parti İl Başkanlığı yapıyorum ve deneyimlerime güveniyorum. Bu deneyimlerimin bana çok şey kazandırdığına inanıyorum. Bu nedenle yeniden İl Başkanlığı için adaylığımı koydum. AK Parti İl Başkanlığı'nda deneyimli biri olarak hatalarımızla, deneyimlerimizle, faydalarımızla yeniden Başkanlığa talibim.” şeklinde konuştu.

“Başbakan kesin geliyor.”

Cumartesi günü saat 11.00'da 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak Kongreye Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da geleceğini belirten Arslan, “Genel Başkanımız da kongreye gelecek. Kendisinin de katılımıyla iki liste halinde güzel bir şekilde seçimleri gerçekleştireceğiz. Başbakanımızın Bursa'da iki listeyi teke düşürme gibi bir çalışma yaptığını biliyoruz. Ama orası Bursa, burası Düzce. Burada da aynı yöntem uygulanacak diye bir şey söyleyemeyiz.” ifadelerini kullandı.

“Ben, seçim atmosferine bağlıyorum.”

Kongredeki rakibi Salih Kuşçuoğlu'nun kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara da değinen Arslan, “Ben bazı arkadaşların yaptığı açıklamaların kasıtlı olarak yapıldığına inanmıyorum. Seçim atmosferi içinde yapılan bu yanlış açıklamalar seçim sonrası olmayacaktır. Seçimleri hoşgörü içinde tamamlayacağız ve sonucu bekleyeceğiz.” dedi.