DEVA Partisi 2023 seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçim çalışmalarını sahada aktif bir şekilde sürdüren DEVA Partisi Düzce İl Teşkilatı bugün, partilerinin Genel Başkan Yardımcılarını ağırlıyor.

2023 SEÇİMLERİNE HAZIRLIK

Bir takım temaslarda bulunmak üzere şehre gelen DEVA Partisi’nin 4 Genel Başkan Yardımcısı Partilerinin 2023 seçim vizyon ve politikalarını halka anlatmayı hedefliyor.

2023 seçimlerini çok önemsediklerini her fırsatta dile getiren ve bu yöndeki çalışmaları büyük bir titizlikle yürüten DEVA Partisi Düzce İl Teşkilatına destek olmak amacıyla bugün Genel Merkezden gelen heyet şu isimlerden oluşuyor;

Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Elif Esen,  Genel Başkan Yardımcısı ve Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikaları Başkanı Candan Karlıtekin Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu ile Genel Başkan Yardımcısı ve Doğa Hakları, Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu.

ESNAFLAR ZİYARET EDİLDİ

4 Genel Başkan Yardımcısından oluşan heyet saat 15 sularında parti binasında karşılandı. Parti binasında gerçekleştirilen kısa bir toplantının ardından sahaya inen heyet, çalışmalarına esnaf ziyaretiyle başladı.

Bulvar Caddesinden başlayarak Spor Sokak’a kadar devam eden esnaf ziyaretlerinde bir çok esnafın sorun ve sıkıntıları dinlenirken, DEVA Partisinin bu sorunlara ne tür çözümleri olduğu konusunda bilgilendirme yapıldı.

Öte yandan TSO ve DESOB’u ziyaret eden heyet, akşam parti binasında gerçekleştirilecek basın toplantısının ardından şehirden ayrılacak.