Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Yönetimi, gerçekleştirdiği genişletilmiş toplantı ile 8 aylık çalışmalarını partililere anlattı.

Dün akşam Akçakoca Öğretmenevi Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya CHP Düzce İl Başkanı Haluk Demir, CHP ilçe yönetimi, kadın kolları yönetici ve üyeleriyle çok sayıda partili katıldı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda, 12 Ocak’ta göreve gelen ilçe yönetiminin bugüne dek yapmış olduğu proje ve çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Çalışmalara yönelik olarak karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.

Yapılan çalışmaları slayt gösterimi eşliğinde partililere anlatan CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

”Yayınlanan genelgeden önce pandemi kurallarına maksimum seviyede uyarak genişletilmiş toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda çok sayıda partilimiz söz alıp, görüş ve önerilerini sundu. 8 aylık süreçte CHP Akçakoca İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarını video şeklinde sunum yaptık. Partimize yeni katılan çok değerli arkadaşlarımıza katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim.” dedi

Toplantı sonunda partiye yeni katılan üyelere CHP rozetleri takıldı.